Tervetuloa tutustumaan Suomen helpoimpaan yritysmuotoon

Eezyn palvelumaksu

Palvelumaksumme suuruus määräytyy laskutuksesi arvonlisäverottoman yhteissumman perusteella. Palvelumaksun prosentti pienenee, kun laskutuksesi yhteissumma kertyy suuremmaksi.

Laskutuksesi yhteensä Palvelumaksu
alle 50.000 euroa 6%
yli   50.000 euroa 5%
yli 100.000 euroa 4%
yli 150.000 euroa 3%

 

Yhteissummaan lasketaan mukaan nykyisen extranetin kautta tehty, palkanmaksuun johtanut laskutus. Yhteissumma karttuu jatkuvasti, eikä siis nollaudu esim. vuodenvaihteessa. Seuraamme laskutuskertymääsi, ja pienennämme palvelumaksuprosenttiasi välittömästi, kun pienempään prosenttiin oikeuttavan rajan ylittäneestä laskutuksesta on maksettu palkka.

Lähetämme tiedon pienemmästä prosentista sähköpostilla. Palvelumaksuprosenttisi näet aina extranetin etusivulta, kun olet kirjautuneena palveluun.

Palvelumaksun minimiveloitus on 20 euroa, joka vastaa 6 % palvelumaksulla noin 334 euron arvonlisäverotonta laskutusta, tai vastaavasti arvonlisäverollisena noin 414 euron laskutusta. Minimimaksun voi välttää keräämällä samaan palkanmaksuun useampia erillisiä maksusuorituksia. Suorituksia voi keräillä maksimissaan viiden kuukauden ajan, palkka on siis nostettava viimeistään viiden kuukauden kuluttua maksusuorituksen saapumisesta.