Helpompi kuin oma yritys
Laskuta työsi helposti Eezyn avulla, et tarvitse omaa yritystä
Voit toimia yrittäjämäisesti ilman yrittäjän velvollisuuksia ja paperisotaa. Helppoa!
Sopii yhtä hyvin yksittäisen työn laskuttamiseen, kuin päätoimiseenkin työskentelyyn.
Usein edullisempi kuin oma yritys. Maksat palvelun käytöstä vain palvelumaksun, joka on 3-6 % arvonlisäverottomasta laskutussummastasi.
Alan kokenein ja luotetuin yritys, jo yli 20.000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Lue käyttäjien kokemuksia.
Saat palvelun käyttöösi rekisteröitymällä. Se ei velvoita sinua mihinkään, voit käyttää palvelua silloin kun tarvitset.

Ohjeet kulukuittien toimittamisesta

Kulukuittien lähettäminen

Kulujesi korvaaminen edellyttää, että lähetät kuitit sekä laskut maksutositteineen meille alkuperäisinä, kopioina, tai sähköisessä muodossa. Edellytyksenä on myös, että olet merkinnyt lähettämäsi laskutuslomakkeen kohtaan "Kulukorvaukset" joko vaihtoehdon "Minulla on työstä aiheutuneita kuluja" tai "Lähetän kululomakkeen myöhemmin".

Täytä ja lähetä extranetin kululomake ennen kuittien lähettämistä. Täyttäessäsi kululomaketta, valitse kohdasta "lisää laskutuslomake" se laskutuslomake, johon kulut liittyvät. Voit valita vain laskutuslomakkeen, josta ei vielä ole saatu maksusuoritusta. Valittuasi kuluihin liittyvän laskutuslomakkeen, merkitse Kulutositteet kohdan alle tositteesi. Huomioithan, että jos kuitilla on useita arvonlisäverokantoja, niin ostot eriävillä arvonlisäkannoilla tulee lisätä omille riveilleen.

Jos ostosi on ulkomailta, niin huomioithan että tällöin arvonlisäverokannaksi valitaan 0%, riippumatta kyseisen maan ALV -kannasta.

Jos kulusi eivät kohdistu yksittäiseen laskutuslomakkeeseen, kirjoita lomakkeen lisätietoihin toivomus siitä, miten haluat kulut korvattavaksi, esim. "huomioidaan seuraavassa palkanmaksussa". Tässäkin tapauksessa on valittava jokin palkanmaksuun menevä laskutuslomake.

 

Voit lähettää kuitit sähköisessä muodossa

Skannaa kuitit tai ota kuiteista selkeät digikuvat vaikka kännykän kameralla. Jos sinulla on useampia kuitteja voit sovittaa A4:n alueelle 1-4 kuittia niin, että jokainen on selkeästi luettavissa. Valitse kululomakkeella lähettäväsi tositteet sähköisesti. Liitä tiedostot PDF tai JPG muodossa. Jos haluat käyttää muuta tiedostomuotoa, otathan yhteyttä neuvontaamme ennen lähettämistä.

Suosittelemme säilyttämään alkuperäiset kuitit palkanmaksuun saakka. Tämä siltä varalta, etteivät eivät jostain syystä ole olleet kelvollisia. Tällöin joudumme pyytämään uudet tiedostot.

 

Kuittien lähettäminen postissa

Voit lähettää kuitit myös maksuttomana vastauslähetyksenä ilman postimerkkiä, kirjoita kuoreen osoitteeksi:

EEZY
Tunnus 5017359 00003
VASTAUSLÄHETYS

Tarkista, että kirjoitit osoitteen tunnuksen oikein! Voit myös pyytää neuvonnastamme valmiita palautuskuoria.

HUOM! Liitä mukaan erillisellä paperilla nimesi ja yhteystietosi, sekä sen kululomakkeen numero, johon kuitit liittyvät. Mikäli kuiteista ei suoraan selviä hankintojen käyttötarkoitus, liitä mukaan selvitys siitä, miten kulut ovat liittyneet työn tekemiseen.
Postitse lähettämiesi kuittien tulee olla alkuperäisiä (ei valokopioita)!