Eezy yrityksenä

Eezy Osk

Eezy Osk on vuonna 2008 perustettu laskutuspalvelu, jonka kautta voi toimia itsenäisesti ja yrittäjämäisesti ilman tarvetta perustaa omaa yritystä. Palvelumme mahdollistaa työn laskuttamisen ilman yrittäjän paperisotaa. Se on helpompi, ja usein myös edullisempi vaihtoehto omalle yritykselle.

Asiakaskuntaamme kuuluu eri alojen ammattilaisia hevosenkengittäjistä yliopistoprofessoreihin, satunnaisesta sivutoimisesta laskuttajasta täysipäiväiseen, jopa muita eezyläisiä työllistävään toimijaan. Palvelullamme on yli 20 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Eezy on osa VMP Groupia

Eezyn pääomistaja on VMP Group, joka on yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. VMP Groupin tarina sai alkunsa 30 vuotta sitten vuonna 1988, kun Mauno ja Riitta Savolainen perustivat Varamiespalvelun. Perheyrityksenä pitkään toiminut yritys on nykyisin kuuden eri liiketoimintayksikön muodostama VMP Group-konserni, jonka ketjuliikevaihto on 178 miljoonaa euroa. Yhtiön omistavat kotimainen pääomasijoittaja Sentica Partners, perustajasuku sekä toimiva johto.

VMP Group luo hyvinvointia yhteiskuntaan lähes sadassa toimipisteessä noin 50 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Vuositasolla konserni työllistää noin 18 000 henkilöä, ja palvelee noin 5 000 yritystä ja yhteisöä. VMP Groupiin kuuluvat Eezyn lisäksi VMP Varamiespalvelu, Romana Management, Alina, Personnel, Staff Plus Oy ja Sijaishaltija.

Tarkempaa tietoa VMP Groupista löydät verkkosivuilta www.vmpgroup.fi tai sähköisestä esitteestä.

Uuden työn edistäjä

Suomen ensimmäisenä laskutuspalveluyrityksenä Eezy on ollut merkittävässä roolissa luomassa edellytyksiä uudenlaisille työntekemisen muodoille. Vuosien varrella olemme tehneet yhteistyötä eri viranomaistahojen kanssa, kuten TE-toimistot, ELY-keskukset, Työ- ja elinkeinoministeriö, Sosiaali- ja terveysministeriö.

Eezyn ja Sitran kyselytutkimus kevytyrittäjyydestäPyrimme jatkuvasti kasvattamaan eri toimijoiden ymmärrystä laskutuspalveluiden käyttämisestä ja itsensätyöllistämisestä; toimintatapaan liittyvistä mahdollisuuksista sekä myös toiminnan  haasteista, jotka toisinaan ovat jopa työllistymisen este.

Kevytyrittäjyys itsensä työllistämisen muotona

Vuoden 2016 alussa julkaisimme yhteistyössä Sitran kanssa toteutetun kevytyrittäjyyttä kartoittavan kyselytutkimuksen tulokset. Kyselyyn vastasi reilu tuhat Eezyn käyttäjää.

Tutustu tutkimusyhteenvetoon.

Mukana liikuttamassa nuoria

Olemme aktiivisesti mukana yhteiskunnassa myös oman liiketoiminta-alueemme ulkopuolella. Haluamme myötävaikuttaa nuorten hyvinvointiin tukemalla nuorten urheilua. Lajivalintamme on kovassa nosteessa oleva koripallo.

Eezy Basket -katukoristurnaus järjestettiin ensimmäisen kerran kesällä 2016 ja jo vuonna 2017 turnaus kasvoi Suomen suurimmaksi katukoristapahtumaksi, johon osallistui 85 joukkuetta.

Tapahtuman kummina toimii huippukoripalloilija Petteri Koponen, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä Eezy Basketin alkumetreiltä lähtien. Eezy Basketin kaikki osallistumismaksut lahjoitetaan lyhentämättöminä Koripalloliiton nuorisotyöhön.