Valmennus: Muuta osaaminen rahaksi 4.9.

Onko sinulla hyvä idea, tuote tai palvelu ja haluaisit saada sille lisää asiakkaita ja myyntiä? Eezyn ja Osumon yhteistyössä järjestämään ”Muuta osaaminen rahaksi” -tehovalmennuksessa keskitytään asioihin, joiden avulla voit erottua kilpailijoista ja saada lisää asiakkaita ja myyntiä omalle jutullesi. Valmennus sopii niin aloitteleville kevytyrittäjille kuin kokeneemmille oman työn kulkijoille. Ilmoittaudu ja varaa paikkasi valmennukseen!

Muuta osaaminen rahaksi -valmennuksen sisältö:

  • Mitä sinä haluat tehdä ja paljonko haluat tienata?
  • Ketkä ovat unelma-asiakkaasi?
  • Miten muutat osaamisesi erottuviksi palveluiksi, joita asiakkaasi rakastavat?
  • Miten saat asiakkaasi huomaamaan ja kiinnostumaan sinusta?
  • Miten teet itsestäsi auktoriteetin, kun keskustelet asiakkaidesi kanssa?

Tutustu tarkemmin valmennuksen sisältöön tästä. Valmennuksessa pääset oppimaan myös muiden samassa tilanteessa olevien asiantuntijoiden ja osaajien kokemuksista. Ennakkotehtävän avulla saat kirkastettua omia tavoitteitasi jo ennen valmennuspäivää.

Aika

4.9.2018 klo 16-20

Paikka

Eezy Conttori, Hämeentie 3, 00530 Helsinki Kartta

Hinta

Erikoishinta eezyläisille 97 € (norm. 197 €). Lisäksi valmennettavat saavat 1 kk sähköpostituen velotuksetta ja kolme ilmaista käyttökertaa Eezy Conttorin työtiloihin (arvo 27 €).

Kouluttaja

Marko Ikonen, Osumo

Ilmoittautuminen

28.8.mennessä osoitteeseen info@eezy.fi. Max. osallistujamäärä 20 hlöä.

Peruutusehdot
Osallistumisen voi perua ilman kuluja viikkoa ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehtävistä peruutuksista tai peruuttamatta jättämisestä veloitamme täyden osallistumismaksun. Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa, jotka on tehty määräajan jälkeen, osallistumismaksu voidaan jättää veloittamatta lääkärintodistuksen perusteella. Eezy pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä oikeuden mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.