Kilpailu on päättynyt

Kysymys 1/4

Olet harrastanut pitsin nypläystä, hitsausta, ennustamista tai puutarhahommia jo hyvän tovin ja voit sanoa olevasi siinä haka. Millainen maisema kuvaa mielenrauhaasi kun ajattelet sitä, että saisit kaiken elantosi tästä ponnekkaasta osaamisestasi?

Kysymys 2/4

Ensimmäinen tilaus! Joku haluaa ostaa osaamistasi! Sos, jee, kääk, hihii! Mikä naamavärkki kuvastaa tilaasi, kun tajuat että nyt pääset tositoimiin?

Kysymys 3/4

Et saa unta. Mietit missä olet viiden vuoden päästä. Kantaako osaamisesi, onko ideasi hyvä, saatko asiakkaita. Näetkö itsesi matelemassa ojassa kuin etana vai kiitämässä savannilla gebardin lailla?

Kysymys 4/4

Mistä ikinä unelmoitkaan, älä vain laita hanskoja tiskiin! Jos nykyiset hanskat ei sovi, vaihda ne! Mikä tumppu istuu käteesi parhaiten?

Osallistu kilpailuun

Oli tuloksesi mikä tahansa, olet aina juuri sopiva eezyläinen! Meiltä saat laskutuspalvelun lisäksi ilmaa siipiesi alle. Tarjoamme henkilökohtaista tukea ja neuvontaa usealla paikkakunnalla Suomessa. Jos tarvitset työtilaa pääkaupunkiseudulla, rekisteröityneenä eezyläisenä käytät Eezy Conttorin coworking-tiloja etuhinnoin.

Vastaa kaikkiin kysymyksiin, jotta pääset eteenpäin!