Tervetuloa tutustumaan Eezyn palkanmaksupalveluun

Hoidamme puolestasi työnantajan velvoitteet ja paperisodan. Maksat palkan sekä soveltuvat sivukulut helposti yhdellä laskulla.

Eezyn avulla voit työllistää helposti, tarvitsematta ryhtyä työnantajaksi kaikkine velvoitteineen. Maksamme palkan työnsuorittajalle, sekä hoidamme laskutuspalveluihin soveltuvat työnantajan lakisääteiset velvoitteet. Maksat teettämäsi työn helposti yhdellä laskulla, ei siis enää palkanlaskentaa, eläkemaksuja, lomakkeiden täyttöä, vuosi-ilmoituksia! Palvelua voivat käyttää yritykset sekä yksityishenkilöt. Se sopii yhtä hyvin yksittäisen työsuorituksen maksamiseen, kuin myös vakituiseenkin työllistämiseen.

1
Sovit suoraan työnsuorittajan kanssa toimeksiannosta ja työsuorituksen kokonaishinnasta.
2
Työsuorituksen valmistuttua lähetämme laskun sopimallanne kokonaishinnalla.
3
Maksamme työnsuorittajalle palkan ja hoidamme laskutuspalveluihin sovellettavat työnantajan lakisääteiset velvoitteet.

Näin se toimii

  • Voit käyttää itse valitsemaasi työnsuorittajaa, Eezy toimii palkanmaksajana sinun ja työnsuorittajan välissä. Sovit suoraan työnsuorittajan kanssa toimeksiannosta, työtehtävistä, työn kokonaishinnasta sekä maksuehdoista. Voit sopia maksuperusteeksi tuntihinnan, urakkasumman, tai esim. myyntipalkkion. Työn lisäksi voit sopia laskutettavaksi myös työhön liittyviä kuluja, kuten matkakuluja, materiaaleja ja tarvikkeita.
  • Varmista, että työnsuorittaja rekisteröityy palveluumme ennen työn aloittamista, jotta palveluumme sisältyvät tapaturma- ja vastuuvakuutukset ovat voimassa työn suorittamisen aikana.
  • Työn tai työvaiheen valmistuttua lähetämme sinulle laskun. Laskun summa on sama kuin sopimasi työn kokonaishinta, emme lisää hintaan mitään kuluja.
  • Saatuamme maksusuorituksesi maksamme työnsuorittajalle palkan. Palkka määräytyy laskutussummasta, josta vähennämme alv:n, palvelumaksumme (3–5% arvonlisäverottomasta laskutussummasta), vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen maksun, laskutuspalveluihin soveltuvat työnantajan lakisääteiset sivukulut sekä ennakonpidätyksen. Maksamme nettopalkan viivytyksettä työnsuorittajan pankkitilille.
  • Työnsuorittaja voi halutessaan pyytää palkkansa heti työn (tai työvaiheen) valmistuttua EezyExpress-palkkana.

Eezy on helppo tapa työllistää

  • Sinulla ei ole työnantajan velvollisuuksia. Eezy maksaa palkan ja hoitaa lakisääteiset velvoitteet. Vuoden 2017 alusta lukien laskutuspalvelun kautta itsensä työllistävät henkilöt eivät voi enää kuulua laskutuspalveluyrityksen lakisääteiseen työtapaturmavakuutukseen, mutta Eezy on ottanut työnsuorittajille vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen.
  • Maksat vain tehdystä ja hyväksymästäsi työstä.
  • Eezyn kautta toimivat henkilöt on vakuutettu 1 miljoonan euron vastuuvakuutuksella.
  • Maksettu lasku on yrityksille arvonlisäverovähennyskelpoinen kulu.
  • Kotitaloudet saavat kotitalousvähennyksen verottajan ehtojen mukaisesti. Kotitalousvähennyksen tietoihin kirjataan Eezyn y-tunnus (2197002-2).

Haluatko tarkempaa tietoa palvelustamme?

Vastaamme mielellämme työllistämiseen ja palkanmaksuun liittyviin kysymyksiisi. Voit jättää yhteydenottopyynnön tai ottaa yhteyttä neuvontaamme sivun oikean alakulman chat-toiminnolla tai puhelimitse 09 4247 5630. Neuvontamme palvelee ma-to klo 9–18 ja pe klo 9-16 . Voit myös lähettää kysymyksesi info@eezy.fi, vastaamme viestiisi viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Saatat myös löytää vastauksen kysymykseesi Usein kysyttyä -sivulta

Lisää aiheesta:

Kotitaloustöiden teettäminen

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin