Kevytyrittäjyys Eezyn avulla

Valitse asiakkaasi, päätä hintasi ja laskuta tekemäsi työ yksityishenkilönä.
Eezy on omaa yritystä helpompi vaihtoehto!

Kevytyrittäjyys Eezyn kautta on moderni ja joustava tapa laskuttaa tekemästäsi työstä. Keskity siihen, mitä osaat ja haluat tehdä. Myy ja markkinoi osaamistasi ja palveluasi, sovi työsi hinnoittelusta, laskutuksesta ja aikatauluista suoraan asiakkaittesi kanssa. Me Eezyllä huolehdimme puolestasi kaikista paperitöistä: asiakkaasi saa työstäsi virallisen laskun ja maksamme toimintasi tuloksen sinulle palkkana.

Kun yrittäjän velvollisuudet ja paperityöt eivät vie aikaasi ja energiaasi, voit keskittyä olennaiseen eli työsi markkinointiin ja sen tekemiseen. Avullamme olet askeleen lähempänä unelmiesi toteuttamista! Lue miten ja miksi kannattaa valita Eezy.

Miten kevytyrittäjyys toimii?

1. Rekisteröidy

Rekisteröidy palveluumme. Tunnistautumalla pankkitunnuksillasi varmistat, että palveluumme sisältyvät tapaturma- ja toiminnan vastuuvakuutus ovat voimassa työtä tehdessäsi.

2. Sovi työstä

Sovi työstä asiakkaasi kanssa ja kerro, että laskutat Eezyn kautta. (Vinkki: Extranetistämme voit ladata sopimuspohjat sekä yritysasiakkaiden että yksityisasiakkaiden/kotitalouksien toimeksiantoihin.)

3. Kirjoita lasku

Kun työ on tehty, täytä laskuluonnos extranetissä. Lähetämme laskun asiakkaallesi/toimeksiantajallesi.

4. Maksamme palkkasi

Maksamme työsi tuloksen sinulle palkkana heti kun asiakkaasi maksusuoritus näkyy meillä!

Esports-työt voit laskuttaa kevytyrittäjänä Eezyn kautta

Kaikin puolin erittäin helppoa. Voi keskittyä täysin omaan työhön ja palvelu on sujunut hyvin. Ammattitaitoinen ja mukava henkilökunta. Vastauksen kysymykseen saa lähes aina heti, tai viimeistään viiden minuutin päästä joku soittaa takaisin.

– Rauno Stenman

Miksi Eezy on paras kumppanisi kevytyrittäjyydessä?

1. Kokemus

Suomen ensimmäisenä laskutuspalveluyrityksenä tunnemme alan erittäin hyvin – olemmehan olleet itse sitä synnyttämässä.

2. Luotettavuus

Alan pioneerina meille on tärkeää toimia niin, ettei perästä kuulu – Voit luottaa siihen, että asiasi hoituvat niin kuin pitääkin.

3. Läpinäkyvyys

Yllättäviä kuluja ei tule selkeän ja läpinäkyvän hinnoittelumme ansiosta. Palvelumaksuumme sisältyy EezyExpress-palkkaa lukuunottamatta kaikki: laskujen lähettäminen, perintä, palkanmaksu, toiminnan vastuuvakuutus, työ- ja palkkatodistukset sekä tietysti osaavan henkilökuntamme neuvonta- ja opastuspalvelut tarpeesi mukaan.

4. Välittäminen

Toimiessasi Eezyn kautta et jää yksin. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua niin puhelimitse, sähköpostitse kuin näiden sivujen chatissa. Olet myös tervetullut toimistollemme Helsingin Hakaniemeen tai johonkin neuvontapisteistämme, joita löytyy eri puolilta Suomea.

Muuta mukavaa

Palkitsemme pitkäaikaisia käyttäjiämme alentamalla palvelumaksuamme sitä mukaa, kun laskutuskertymä kasvaa. Alimmillaan maksat palvelustamme vain 3 % + alv arvonlisäverottomasta laskutussummasta.

Tarjoamme laskutuspalvelumme käyttäjille Eezy Conttorin modernit työskentelytilat etuhinnoin. Tilat sopivat erinomaisesti sinulle, joka tarvitset hetkellisesti työpistettä, kaipaat vakituista työtilaa tai olet järjestämässä koulutusta, workshoppia tai vaikkapa palaveria. Eezy Conttori sijaitsee Helsingin Hakaniemessä aivan Hakaniemen torin kupeessa. Tutustu Conttorin tiloihin ja hinnastoon.

Harkitsetko kevytyrittäjyyttä?

Usein uuden äärellä herää kysymyksiä, ja siksi meillä on ihan oma palvelunumero sinulle, joka vasta mietit kevytyrittäjyyttä tai olet juuri rekisteröitynyt eezyläiseksi.

Me vastaamme kysymyksiisi puhelimitse 09 4242 1565 ja sähköpostitse startti@eezy.fi
Asiantuntijamme auttavat ma-to klo 9–17 ja pe klo 9-16.

Aiheeseen liittyvää

Näin kevytyrittäjyys toimii – tarkempi kuvaus palvelusta
Eezyn hinnasto
Oma yritys vai Eezy?
Vakuutukset
Palkkalaskuri
Eezy yrityksenä
Ansaitse suosittelemalla Eezyä

Rekisteröidy palveluun – se on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Eezy Conttori – viihtyisät vuokrattavat työtilat

Miten tienata päätyön ohessa?

Juuso Paavilainen työskentelee päivätyökseen VMP:llä, mutta laskuttaa työnjohdolliset tehtävät kevytyrittäjän ominaisuudessa Eezyn kautta. Maanrakennusalalla työskentelevä Juuso Paavilainen etsi töitä vuonna 2016 ja työllistyi nopeasti VMP:n kautta Tierock Oy:lle. Työkseen hän ajaa kaivinkonetta ja tekee sähköverkon rakennustöitä. Työskentelin ennen tätä työpaikkaa Ruotsissa, ja toimin jo silloin kevytyrittäjänä. Palattuani Suomeen etsin omatoimisesti oman alani töitä ja löysin […]

Eezyn toimisto muuttaa ja sanomme hyvästit coworking-tila Conttorille

Muutamme keväällä 2020 uusiin tiloihin Helsingin Ruoholahteen, 3,5 kilometrin päähän nykyisistä tiloista. Muuton ensiaskeleena coworking-tilamme Eezy Conttori sulkee ovensa 20.12.2019. Tarkoituksena on kuitenkin löytää kumppani työtilojen tarjoamiseen kevytyrittäjillemme jatkossakin. Kiitämme lämpimästi kaikkia Conttorin asiakkaita menneistä hetkistä!

Webinaari: Kevytyrittäjän työttömyysturva 20.11. klo 12-13

Askarruttaako työttömyysturva-asiat? Millainen on kevytyrittäjän työttömyysturva? Vaikuttaako työttömyysturvaan se, onko päätoiminen vai sivutoiminen laskutuspalvelun käyttäjä? Voiko kevytyrittäjä olla oikeutettu ansiosidonnaiseen päivärahaan? Älä turhaan pohdi näitä ja muita kysymyksiä yksin mielessäsi, vaan osallistu ilmaiseen webinaariimme! Webinaarissa puhumassa ja kysymyksiin vastaamassa on työttömyysturva-asiantuntija Petja Eklund Yleinen työttömyyskassa YTK:sta. Lämpimästi tervetuloa! Aika 20.11.2019 klo 12-13 Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin tästä: