Ohje kulukuittien toimittamisesta

Kulujesi korvaaminen edellyttää, että lähetät kuitit sekä laskut maksutositteineen meille alkuperäisinä postitse tai sähköisessä muodossa. Edellytyksenä on myös, että olet merkinnyt lähettämäsi laskutuslomakkeen kohtaan ”Kulukorvaukset” joko vaihtoehdon ”Minulla on työstä aiheutuneita kuluja” tai ”Lähetän kululomakkeen myöhemmin”.

Täytä ja lähetä extranetin kululomake ennen kulukuittien toimittamista
Täyttäessäsi kululomaketta valitse ”lisää laskutuslomake”-kohdasta se laskutuslomake, johon kulut liittyvät. Voit valita vain laskutuslomakkeen, josta ei vielä ole saatu maksusuoritusta. Valittuasi kuluihin liittyvän laskutuslomakkeen, merkitse Kulutositteet-kohdan alle tositteesi. Huomioithan, että jos kuitilla on useita arvonlisäverokantoja, niin kunkin arvonlisäverokannan ostot tulee lisätä omille riveilleen.

Jos kulusi eivät kohdistu yksittäiseen laskutuslomakkeeseen, kirjoita lomakkeen lisätietoihin toivomus siitä, miten haluat kulut korvattavaksi, esim. ”huomioidaan seuraavassa palkanmaksussa”. Tässäkin tapauksessa on valittava jokin palkanmaksuun menevä laskutuslomake.

Ostot Suomen ulkopuolelta
Jos ostosi on ulkomailta, arvonlisäverokannaksi valitaan 0 %, riippumatta kyseisen maan ALV-kannasta.

Kulukuittien lähettäminen sähköisesti

Skannaa kuitit tai ota kuiteista selkeät digikuvat vaikka kännykän kameralla. Jos sinulla on useampia kuitteja voit sovittaa A4:n alueelle 1-4 kuittia niin, että jokainen on selkeästi luettavissa. Valitse kululomakkeella lähettäväsi tositteet sähköisesti. Liitä tiedostot PDF- tai JPG-muodossa. Jos haluat käyttää muuta tiedostomuotoa, otathan yhteyttä neuvontaamme ennen lähettämistä.

Säilytä alkuperäiset kuitit palkanmaksuun saakka siltä varalta, että lähettämäsi tiedostot eivät jostain syystä olisi olleet kelvollisia ja joudumme pyytämään niitä sinulta uudelleen.

Kulukuittien lähettäminen postitse

Voit lähettää kuitit myös maksuttomana vastauslähetyksenä ilman postimerkkiä, kirjoita kuoreen osoitteeksi:

EEZY
Tunnus 5017359 00003
VASTAUSLÄHETYS

Tarkista, että kirjoitit osoitteen tunnuksen oikein! Voit myös pyytää neuvonnastamme valmiita vastauslähetyskuoria.

HUOM! Liitä mukaan erillisellä paperilla nimesi ja yhteystietosi sekä sen kululomakkeen numero, johon kuitit liittyvät. Mikäli kuiteista ei suoraan selviä hankintojen käyttötarkoitus, liitä mukaan selvitys siitä, miten kulut ovat liittyneet työn tekemiseen.
Postitse lähettämiesi kuittien tulee olla alkuperäisiä (ei valokopioita).

 

Aiheeseen liittyvää: 

Palkkalaskuri
Usein kysyttyä
Näin Eezyn laskutuspalvelu toimii