Laskutuspalvelun kautta toimiminen on helppoa!

1
Rekisteröidy palveluun ja sovi työstä suoraan toimeksiantajasi kanssa.
2
Työsuorituksen valmistuttua toimita meille verokorttisi, laskutustiedot sekä mahdolliset kulukuitit
3
Maksamme palkkasi ja hoidamme laskutuspalveluihin soveltuvat lakisääteiset työnantajavelvoitteet

Rekisteröidy Eezyn laskutuspalvelun käyttäjäksi

Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi täällä. Rekisteröityminen on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään. Tarvitset rekisteröitymiseen verkkopankkitunnuksia. Jos käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia, voit rekisteröityä ottamalla yhteyttä neuvontaamme. Neuvontamme palvelee sinua ma-to klo 9–17 ja pe klo 9-16, yhteyden saat kotisivujemme oikeasta alakulmasta löytyvällä livechatilla, tai puhelimella numerossa 09 4247 5630. Voit myös lähettää sähköpostia info@eezy.fi. Välittömästi rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi salasanan. Kirjauduttuasi saamallasi salasanalla extranettiimme voit tehdä ensimmäisen laskutuksesi!

Voit markkinoida ja myydä työtäsi kuten yrittäjä

Voit käyttää markkinoinnissa omaa nimeäsi tai markkinointinimeäsi. Päätät itse työsi ehdoista ja hinnasta. Laskutushintasi määrittelyssä voit käyttää apuna palkkalaskuriamme. Extranetistamme voit ladata käyttöösi sopimuspohjat sekä yritys- että yksityisasiakkaiden toimeksiantoihin. Markkinointisi apuna voit käyttää jobit.fi -sivustoamme, se on maksuton markkinointikanava, jolla tavoitat työlle tekijää etsiviä kotitalouksia ja yrityksiä.

Me laskutamme työsi

Voit laskuttaa kotimaisia ja ulkomaisia yrityksiä ja yhteisöjä, myös yksityishenkilöiden laskutus onnistuu. Työsuoritustesi lisäksi voit laskuttaa myös työhön käyttämiäsi materiaaleja ja tarvikkeita, matkakuluja, jne.

Laskuttaminen on helppoa: täytät vain laskuluonnoksen Eezyn extranetissä. Valintasi mukaan lähetämme laskusi postissa, sähköpostilla tai verkkolaskuna. Lasku lähtee asiakkaallesi vielä saman päivän aikana, jos saamme oikein täytetyn laskuluonnoksesi viimeistään klo 14. Voit seurata laskutuksesi tilannetta reaaliajassa extranetissämme.

Kulusi ovat vähennyskelpoisia

Työn tekemisestä aiheutuvat kulusi ovat pääsääntöisesti vähennyskelpoisia kauttamme. Näin ollen maksat veroja sekä muita lakisääteisiä sivukuluja vain kuluilla vähennetystä eli todellisesta työn osuudesta. Työn tekemisestä aiheutuneet kulusi ilmoitat meille extranetin kululomakkeella.

Tarkempaa tietoa kulujen vähentämisestä

Saat toimintasi tuloksen palkkana

Ansiosi perustuvat laskutussummaasi. Laskemme asiakkaasi maksamasta arvonlisäverottomasta summasta oman palvelumaksumme sekä laskutuspalveluihin sovellettavat lakisääteiset maksut, jotka välitämme eteenpäin. Bruttopalkkasi on arvonlisäveroton laskutussumma, josta toimitamme ennakonpidätyksen meille toimittamasi verokortin mukaisesti. Lakisääteiset maksut, tapaturmavakuutusmaksu ja Eezyn palvelumaksu pidätetään ennakonpidätyksen jälkeen eli nettopalkastasi, ja voit vähentää ne henkilökohtaisessa verotuksessasi tulonhankkimiskuluina.

Normaalisti laskemme ja maksamme palkkasi viimeistään seuraavana päivänä asiakkaasi maksusuorituksen saapumisesta, mikäli olet valinnut extranetissa haluavasi palkan ”heti suorituksen tultua”. Palkanmaksupäivän voit valita Extranetin Omat tiedot -sivulla. Jos et halua odottaa palkkaa laskun maksuun saakka, voit saada palkkasi heti käyttämällä EezyExpress-palveluamme.

 

Lue seuraavaksi:

Eezyn käyttäjien kokemuksia

Oma yritys vai Eezy?

Eezyn palvelumaksu

Palkkalaskuri

Ansaitse suosittelemalla Eezyä

Itsensätyöllistäjän vakuutukset

Itsensätyöllistäjän eläkevakuuttaminen