Eezyn palvelumaksu

Eezyn käyttäjänä maksat palvelusta vain silloin, kun sinulla on laskutettavaa työtä. Palvelumaksumme on 3–5 prosenttia arvonlisäverottomasta laskutussummasta. Porrastetulla palvelumaksulla haluamme palkita pitkäaikaisia, aktiivisia käyttäjiämme: mitä suuremmaksi laskutussummasi kasvaa, sitä vähemmän maksat palvelusta.

Laskutuksesi yhteensäPalvelumaksu
alle 75.000 euroa5 % + alv
yli 75.000 euroa4 % + alv
yli 150.000 euroa3 % + alv

Yhteissummaan lasketaan mukaan nykyisen extranetin kautta tehty, palkanmaksuun johtanut laskutus. Yhteissumma karttuu jatkuvasti eikä siis nollaudu esim. vuodenvaihteessa. Seuraamme laskutuskertymääsi ja pienennämme palvelumaksuprosenttiasi välittömästi, kun pienempään prosenttiin oikeuttavan rajan ylittäneestä laskutuksesta on maksettu palkka. Saat tiedon palvelumaksuprosentin alenemisesta sähköpostitse. Palvelumaksuprosenttisi näet aina extranetin etusivulta, kun olet kirjautuneena palveluun.

Mitä palvelumaksuun sisältyy?

Eezyn palvelumaksuun sisältyy:

 • Laskutus
  Toimimme nopeasti, jotta saat palkkasi mahdollisimman pian. Lähetämme laskun toimeksiantajallesi saman päivän aikana, mikäli saamme sinulta oikein täytetyn laskuluonnoksen klo 14 mennessä.
 • Perintä
  Mikäli toimeksiantajasi ei maksa laskuasi ajoissa, lähetämme pyynnöstäsi maksumuistutukset ja tarvittaessa siirrämme pyynnöstäsi saatavasi yhteistyökumppanimme OK Perintä Oy:n perittäväksi.
 • Palkanmaksu
  Maksamme palkkasi sinulle halutessasi jo samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä sen jälkeen, kun toimeksiantajasi maksusuoritus näkyy meillä.
 • Toiminnan vastuuvakuutus
  Kun olet rekisteröitynyt verkkopankkitunnuksillasi Eezyn käyttäjäksi, sinulla on Eezyn kautta laskutettavien työsuoritusten aikana voimassa toiminnan vastuuvakuutus.
 • Todistukset
  Mikäli tarvitset työ- tai palkkatodistuksia esimerkiksi TE-toimistoa varten, voit tulostaa ne kätevästi extranetistamme.
 • Neuvonta
  Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelumme auttaa ja opastaa sinua kevytyrittäjyyteen liittyvissä asioissa puhelimitse, sähköpostitse, näiden sivujen alareunasta löytyvässä chatissa sekä kasvotusten toimistollamme Helsingissä tai neuvontapisteissämme, joita löytyy useammalta paikkakunnalta.
 • Lakineuvonta
  Saat apua lainopillisin kysymyksiin ja tilanteisiin Eezyn omalta lakimieheltä. Lakineuvonta on sinulle täysin ilmaista, jos asia on simppeli ja sen voi ratkaista nopeasti vaikka jo puhelun aikana. Syvempää perehtymistä ja laajempia lisäselvityksiä vaativat toimeksiannot hoidamme lisämaksusta.
 • Tapahtumat
  Järjestämme infotilaisuuksia, koulutuksia, webinaareja ja juhlia Eezyn käyttäjille. Yhteiset tapahtumat tarjoavat hyvän mahdollisuuden kokemusten vaihtamiseen ja verkottumiseen – ja tietysti mukavaa yhdessäoloa!
Tapaturmavakuutus

Eezyn palveluun sisältyy työajan tapaturmavakuutus. Vakuutusmaksun suuruus riippuu työtehtävästäsi ja se vähennetään automaattisesti palkanmaksun yhteydessä.  Palkkalaskuristamme näet vakuutusmaksun suuruuden.

Lisäpalvelut

 • EezyExpress-palkka
  EezyExpress-palvelu auttaa silloin, kun tarvitset palkkasi ennen kuin suoritus toimeksiantajalta on tullut. Tutustu EezyExpress-palveluun.
 • SuperEezy-palvelu
  SuperEezy tekee nimensä mukaisesti laskuttamisesta superhelppoa. Sinun ei tarvitse täyttää laskuja itse, sillä Eezy hoitaa puolestasi kaiken laskutukseen liittyvän laskujen täyttämisestä kulujen kirjaamiseen. Tutustu SuperEezy-palveluun.
 • Asianajopalvelut
  Pitkäaikainen asianajotoimistomme Sivenius & Suvanto hoitaa puolestasi mahdolliset oikeudenkäynnit, välimiesmenettelyt ja konkurssiasiat. Lue lisää tai kysy lisätietoa neuvonnastamme.
 • Eezy Conttori -työskentelytilat
  Tarjoamme laskutuspalvelumme käyttäjille Eezy Conttorin modernit työskentelytilat etuhinnoin. Tilat sopivat erinomaisesti sinulle, joka tarvitset hetkellisesti työpistettä, kaipaat vakituista työtilaa tai olet järjestämässä koulutusta, workshoppia tai vaikkapa palaveria. Tutustu Conttorin tiloihin ja hinnastoon.
 • Mahdollisuus käyttää Eezyn y-tunnusta rajoitetusti
  Joissain tilanteissa saatat tarvita y-tunnusta työhön liittyvien hankintojen tekoon. Autamme näissä mahdollisuuksien mukaan, mutta otathan aina ensin yhteyttä Eezyn neuvontaan.

Muita etuja Eezyn käyttäjille

 • Pääset hyötymään Omena-hotellien Nukutaan Suomi nousuun -yrityshinnoista.
 • Saat yritysasiakkaan alennukset käyttöösi kaikissa Hilti Oy:n liikkeissä eri puolilla Suomea, kun hankit työhön tarvittavia materiaaleja ja tarvikkeita. Ostoksia voi tehdä ainoastaan käteisellä. Saat alennukseen oikeuttavan asiakasnumeron neuvonnastamme info@eezy.fi tai 09 4247 5630.
 • Eezyläiset käyttävät solki.live -palvelua etuhinnoin. Solki.live tarjoaa monipuoliset työkalut palvelujen myymiseen sekä omien asiakkaiden tapaamiseen digitaalisesti verkossa.
 • Eezy on aloittanut yhteistyön HELTn kanssa. HELTn avulla voi myydä liikuntaan liittyviä verkkopalveluita ja valmennuksia vaivattomasti omalla kanavalla. Eezyn käyttäjille HELT tarjoaa lisäetuna alkusparrauksen sekä tarvittaessa apua sisällöntuotantoon. Kanavan käyttöönotto on ilmaista ja HELTn palvelumaksu on 16% kaikesta kanavan kautta tulleesta myynnistä. Tutustu HELT-palveluun.

 

Aiheeseen liittyvää

Palkkalaskuri

Kenelle Eezy sopii?