Asianajopalveluista Eezyn käyttäjille

Toivomme tietysti, että toimeksiantosi sujuvat ongelmitta, asiakkaasi ovat tyytyväisiä ja laskusi maksetaan ajallaan. On kuitenkin tilanteita, joissa oikeudellinen neuvonta on tarpeen. Tällaisia ovat yleensä vahingonkorvaus- tai muut riita-asiat. Myös sopimusten laatiminen ja, esimerkiksi toimintasi kehittyessä, yhtiöoikeudelliset kysymykset saattavat edellyttää juridisia neuvoja, joita Eezyn omassa asiakasneuvonnassa ei välttämättä voida antaa.

Eezy tekee yhteistyötä Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co:n kanssa, ja asianajotoimisto tuntee myös Eezyn toiminnan ja sopimusehdot hyvin. Eezy on osana palveluaan sopinut Sivenius, Suvannon kanssa siitä, että oikeudellisen tilanteesi puhelimitse tapahtuva alkukartoitus on maksuton. Puhelinneuvonnassa saat arvion, millaisiin toimiin tilanteessasi kannattaa ryhtyä ja millaisia kustannuksia tästä todennäköisesti aiheutuu.

Eezyn henkilökunta antaa tarkemmat ohjeet asianajopalvelun käyttämisessä ja lisätietoja saat soittamalla neuvontaamme, joka palvelee sinua ma-to klo 9–18 ja pe klo 9-16 numerossa 09 4247 5630 tai sähköpostitse info@eezy.fi.

 

 

Tutustu myös:

Näin Eezyn laskutuspalvelu toimii
Itsensätyöllistäjän vakuutukset