järjestelmäkehityksen ja arkisen ITn osaaja

Haussa järjestelmäkehityksen ja arkisen IT:n osaaja

Sompailetko sujuvasti tietojärjestelmien, sovellusten, koodien, piuhojen ja erilaisten ihmisten viidakossa? Pystytkö pitämään joustavan määrätietoisessa otteessasi erilaiset järjestelmämuutosprojektit määrittelystä käyttöönottoon asti? Entä viihtyisitkö työyhteisössä, jossa työt otetaan vakavasti, muttei totisesti? Jossa venytään, joustetaan ja autetaan kaveria – ja nauretaan paljon! Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme

Järjestelmäkehityksen ja arkisen IT:n osaaja

Tietojärjestelmät ja niiden toimintalogiikka ovat sinulle tuttuja, ja jatkuva kehittäminen itsestäänselvyys. Ymmärrät käyttäjäkokemuksen merkityksen ja olet sitä mieltä, että järjestelmät ovat ihmisiä varten – ei päinvastoin.

Kehitysprojektien läpivieminen ja yhteistyökumppaneiden ohjaaminen suunnitelmallisesti on sinulle ilon ja inspiraation lähde, eivätkä sellaiset sanat kuin määrittely, dokumentointi, testaaminen ja valvominen saa sinua kavahtamaan inhosta.

Ratkot mielelläsi myös päivittäiseen järjestelmien ja laitteiden käyttöön liittyviä haasteita, mutta osaat tarvittaessa pistää tehtävät ja projektit tärkeysjärjestykseen ja delegoida.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on ilman muuta eduksi, mutta ei ehdoton edellytys; oikea asenne ja reipas suhtautuminen uuden oppimiseen auttavat ottamaan tehtävän haltuun, vaikkei työkokemusvuosia vielä viittäkymmentä olisikaan. IT-haasteita et joudu ratkomaan yksinäsi vaan osana kahden hengen tiimiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen tehtävän mielettömän kivassa, värikkäässä työporukassa, kodikkaalla toimistolla Helsingin Hakaniemessä.

Lähetä CV:si ja palkkatoivomuksen sisältävä hakemuksesi titta.teittinen@eezy.fi mahdollisimman pian ja viimeistään 22.11.2017. Puhelintiedusteluihin meillä ei ole mahdollisuutta vastata, mahdolliset kysymyksesi voit lähettää sähköpostitse em. osoitteeseen.