Verkkosuunnittelija
ICT
Porvoo
Työsuhde
Vakituinen työsuhde
Haku päättyy
04.02.2022
Verkkosuunnittelija

Tule innostuneeseen porukkaan tekemään Itä-Uusimaasta paras digiajan alue asua ja yrittää!

Haemme verkkosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Itä-Uudenmaan alueelle. LPOnet (www.lponet.fi) on kasvava valokuituverkkojen rakentaja ja kotien ja yritysten laajakaista-, TV- ja ICT-palveluiden tarjoaja.

Verkkosuunnittelijana kuulut kuuden hengen Verkkotuotanto-tiimiin ja yhteistyökykyiseen yksikköön, jonka vastuulla on asennus ja verkkosuunnittelu. Tehtävänkuvasi koostuu mm. seuraavista osa-alueista:

  • Verkkosuunnittelu ja tilausten käsittely

  • Verkonrakennuksen asiakasrajapinnassa vastaat myös asiakaspalvelusta (mm. verkonrakentamiseen liittyvät kysymykset)

  • Sidosryhmäyhteistyö (maanomistajat, urakoitsijat ja viranomaiset)

Tehtävässä menestymistä edesauttaa tele- tai sähköalan ammatillinen tutkinto ja mieluiten aiempi kokemus vastaavista suunnittelutehtävistä tai valokaapeliverkon ylläpitotöistä. Eli aiempi kokemus verkkosuunnittelutehtävistä ja eri järjestelmistä esim. KeyCom / DVG, on ehdottomasti eduksi, mutta tehtävä sopii myös uransa alussa olevalle alan osaajalle. Ennen kaikkea etsimme joukkoomme avointa ja yhteistyökykyistä kollegaa, joka kykenee priorisoimaan työtehtäviä, pysyy asetetuissa tavoitteissa sekä voi joustaa tarpeen mukaan. Verkkosuunnittelijana kommunikoit asiakkaiden kanssa niin puhelimitse, sähköpostitse kuin kasvotustenkin. Tässä roolissa aikataulutat ja priorisoit tehtäväsi itsenäisesti.

Mitä odotamme sinulta?

  • Itsenäistä työotetta, kykyä suunnitella ja johtaa omaa työtään, sekä tehdä päätöksiä tehtävän toteuttamisesta tehokkaasti.  

  • Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, koska asiakasymmärrys on olennainen osa koko henkilöstömme työtä.

  • Tavoitteellista ja oma-aloitteista työotetta, sekä kykyä toimia myös paineen alla. Ajattelusi on myönteistä ja ratkaisukeskeistä.

  • Pidämme erittäin tärkeänä myös hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja ymmärrystä yhteistyön tärkeydestä. 

  • Vähintään B-ajokorttia.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoa saat Eezy Personnelin Executive Search Consultant Liena Silen p. 040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi. Haku päättyy 4.2.2022 - hae tästä, toteutamme haastatteluja jo hakuaikana. 

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde


Ota yhteyttä:

Sijainti: Mannerheiminkatu 16

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj