Sydämellinen neuvontahenkilö

Etsimme sinua Sydämellinen neuvontahenkilö

Tykkäätkö ihmisistä, puhumisesta ja siitä, että onnistut olemaan avuksi ja ratkomaan haasteita? Entä viihtyisitkö työyhteisössä, jossa työt otetaan vakavasti, muttei totisesti? Jossa venytään, joustetaan ja autetaan kaveria – ja nauretaan paljon! Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme

Sydämellinen neuvontahenkilö

Ymmärrät, että hyvä asiakaspalvelu ei ole liukuhihnatyötä vaan ihmisen kohtaamista yksilönä. Sen tunteen välittämistä, että aidosti haluaa auttaa, neuvoa ja löytää ratkaisuja.

Keskustelet luontevasti kasvotusten, puhelimessa, chatissa, somessa ja meileissä vähintään suomeksi ja englanniksi. Jos osaat muitakin kieliä, pääset varmasti niitä käyttämään – yli 20000 rekisteröityneen käyttäjämme joukkoon mahtuu useita eri kansallisuuksia.

Sinulla on vähintään kelvolliset välit tietokoneisiin etkä kammoksu uuden opettelua.

Aiempi kokemus asiakaspalvelusta on eduksi, mutta ehdottomasti tärkeintä on oikea asenne sekä kyky ja halu oppia uutta.

Päivittäisen asiakasneuvonnan lisäksi tehtävääsi kuuluu myös osallistuminen esimerkiksi infotilaisuuksiin, messuihin ja muihin tapahtumaan eri puolilla Suomea.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen tehtävän mielettömän kivassa, värikkäässä työporukassa, kodikkaalla toimistolla Helsingin Hakaniemessä.

Lähetä CV:si ja palkkatoivomuksen sisältävä hakemuksesi titta.teittinen@eezy.fi mahdollisimman pian ja viimeistään 8.11.2017. Puhelintiedusteluihin meillä ei ole mahdollisuutta vastata, mahdolliset kysymyksesi voit lähettää sähköpostitse em. osoitteeseen.