Tervetuloa tutustumaan Eezy palkanmaksupalveluun

Hoidamme puolestasi työnantajan velvoitteet ja paperisodan. Maksat palkan sekä sivukulut helposti yhdellä laskulla.
 

Eezyn avulla voit työllistää helposti, tarvitsematta ryhtyä työnantajaksi kaikkine velvoitteineen. Maksamme palkan työnsuorittajallesi, sekä hoidamme laskutuspalveluihin soveltuvat työnantajan lakisääteiset velvoitteet. Maksat teettämäsi työn helposti yhdellä laskulla, ei siis enää palkanlaskentaa, eläkemaksuja, lomakkeiden täyttöä, vuosi-ilmoituksia! Palvelua voivat käyttää yritykset sekä yksityishenkilöt. Se sopii yhtä hyvin yksittäisen työsuorituksen maksamiseen, kuin myös vakituiseenkin työllistämiseen.

 

Luotettava Kumppani –yritys

Näin se toimii

 • Voit käyttää itse valitsemaasi työnsuorittajaa, Eezy toimii palkanmaksajana sinun ja työnsuorittajasi välissä. Emme välitä työntekijöitä, mutta saatat löytää työllesi tekijän Jobit palvelustamme.
 • Sovit suoraan työnsuorittajasi kanssa työtehtävistä, työn kokonaishinnasta sekä maksuehdoista. Voit sopia maksuperusteeksi tuntihinnan, urakkasumman, tai esim. myyntipalkkion. Työn lisäksi voit sopia laskutettavaksi myös työhön liittyviä kuluja, kuten matkakuluja, materiaaleja ja tarvikkeita. Työn laskutushinta on helppo määritellä halutun ansion perusteella käyttämällä extranettimme palkkalaskuria.
 • Ennen työn aloittamista työnsuorittajasi rekisteröityy palveluumme. Vakuutukset ovat voimassa vasta rekisteröitymisestä alkaen.
 • Työn tai työvaiheen valmistuttua lähetämme sinulle laskun. Laskun summa on sama kuin sopimasi työn kokonaishinta, emme lisää hintaan mitään kuluja. 
 • Saatuamme maksusuorituksesi maksamme työnsuorittajallesi palkan. Palkka määräytyy laskutussummasta, josta vähennämme alv:n, palvelumaksumme (3-6 % arvonlisäverottomasta laskutussummasta), vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen maksun, laskutuspalveluihin soveltuvat työnantajan lakisääteiset sivukulut, sekä ennakonpidätyksen. Maksamme nettopalkan viivytyksettä työnsuorittajan pankkitilille.
 • Työnsuorittajasi voi halutessaan pyytää palkkansa heti työn valmistuttua EezyExpress palkkana.

Eezy on helppo ja riskitön tapa työllistää

 • Sinulla ei ole työnantajan velvollisuuksia. Eezy maksaa palkan, sekä hoitaa työnantajan lakisääteiset velvoitteet. Vuoden 2017 alusta lukien laskutuspalvelun kautta itsensä työllistävät henkilöt eivät voi enää kuulua laskutuspalveluyrityksen lakisääteiseen työtapaturmavakuutukseen, mutta Eezy on ottanut työnsuorittajilleen vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen.
 • Maksat vain tehdystä ja hyväksymästäsi työstä.
 • Eezyn kautta toimivat henkilöt on vakuutettu 1 miljoonan euron vastuuvakuutuksella.
 • Maksettu lasku on yrityksille arvonlisäverovähennyskelpoinen kulu.
 • Kotitaloudet saavat kotitalousvähennyksen verottajan ehtojen mukaisesti. Kotitalousvähennyksen tietoihin kirjataan Eezyn y-tunnus (2197002-2).