Helpompi kuin oma yritys
Laskuta työsi helposti Eezyn avulla, et tarvitse omaa yritystä
Voit toimia yrittäjämäisesti ilman yrittäjän velvollisuuksia ja paperisotaa. Helppoa!
Sopii yhtä hyvin yksittäisen työn laskuttamiseen, kuin päätoimiseenkin työskentelyyn.
Usein edullisempi kuin oma yritys. Maksat palvelun käytöstä vain palvelumaksun, joka on 3-6 % arvonlisäverottomasta laskutussummastasi.
Alan kokenein ja luotetuin yritys, jo yli 20.000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Lue käyttäjien kokemuksia.
Saat palvelun käyttöösi rekisteröitymällä. Se ei velvoita sinua mihinkään, voit käyttää palvelua silloin kun tarvitset.

EezyExpress auttaa, jos tarvitset palkkasi heti

Normaalitapauksessa maksamme palkkasi, kun olemme saaneet suorituksen toimeksiantajaltasi. Voit kuitenkin saada palkkasi jo laskutuslomakkeen lähettämisen jälkeen käyttämällä EezyExpress -palvelua. Nopeimmillaan palkka on tililläsi jo laskutuspäivänä.

Palvelun ominaisuudet:

 • EezyExpress -palkkaa voidaan maksaa yrityksille, valtiolle, kunnille, ja muille yhteisöille osoitetuista laskuista.
 • Laskun saajalla ei saa olla luottohäiriömerkintöjä.
 • Laskun on oltava lopullinen ja riidaton.
 • Laskun riidattomuus tarkastetaan yleisesti silloin, kun laskutat toimeksiantajaa Eezyn kautta ensimmäistä kertaa. Riidattomuuskuittausta saatetaan pyytää myös muissakin tilanteissa.
 • EezyExpress -laskun riidattomuuden varmistus tullaan tekemään sähköpostitse lähettämällä laskun riidattomuuskuittaus laskun tekijälle, joka välittää viestin laskuliitteineen asiakkaalle. Asiakkaan tulee välittää viesti vastauksineen: express@eezy.fi
 • Laskuun liittyvien kulujen ja kulutositteiden on oltava meillä palkanmaksuhetkellä, myöhemmin saapuneita kuluja ei voida ottaa huomioon.
 • Samaan aikaan avonaisia EezyExpress -laskuja voi olla enintään 5000 euron edestä (sis.alv). Summa voi koostua yhdestä tai useammasta laskusta, mutta kuitenkin niin, että samalle toimeksiantajalle voi olla avoinna ainoastaan yksi EezyExpress -palkka.
 • Mikäli laskun arvonlisäverollinen loppusumma ylittää 5000 euroa, voimme maksaa EezyExpress -palkkaennakkoa. Tästä voit kysyä lisää sähköpostilla express@eezy.fi
 • EezyExpress -palvelumaksu on 4 % arvonlisäverottomasta laskutussummasta, veloitamme sen normaalin palvelumaksusi lisäksi. EezyExpress -palvelumaksun minimiveloitus on 10 euroa.
 • Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä EezyExpress -palkkapyynnön, tarvittaessa voimme myös rajoittaa maksettavaa summaa.
 • Mikäli toimeksiantajasi ei kaikesta huolimatta maksa laskua kokonaan, on sinun palautettava saamasi palkka vastaavilta osin.

EezyExpress -palvelu on laskukohtainen, saat sen käyttöösi valitsemalla laskutuslomakkeessa EezyExpress -vaihtoehdon.

Muistathan toimittaa verokorttisi ennen EezyExpress -pyynnön jättämistä.

Käsittelemme klo 12 mennessä saapuneet EezyExpress -pyynnöt vielä saman päivän aikana.
Riidattomuuskuittausta vaativat laskut käsittelemme viimeistään seuraavana päivänä kuittauksen meille saapumisesta.