Helpompi kuin oma yritys
Laskuta työsi helposti Eezyn avulla, et tarvitse omaa yritystä
Voit toimia yrittäjämäisesti ilman yrittäjän velvollisuuksia ja paperisotaa. Helppoa!
Sopii yhtä hyvin yksittäisen työn laskuttamiseen, kuin päätoimiseenkin työskentelyyn.
Usein edullisempi kuin oma yritys. Maksat palvelun käytöstä vain palvelumaksun, joka on 3-6 % arvonlisäverottomasta laskutussummastasi.
Alan kokenein ja luotetuin yritys, jo yli 20.000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Lue käyttäjien kokemuksia.
Saat palvelun käyttöösi rekisteröitymällä. Se ei velvoita sinua mihinkään, voit käyttää palvelua silloin kun tarvitset.

Eezy sopii moneen tilanteeseen, mutta joissain tapauksissa oma yritys on parempi vaihtoehto. Suosittelemmekin oman yrityksen perustamista, jos

Toimit tuotteiden jälleenmyyjänä

Eezyn kautta ei voi harjoittaa tavaroiden, materiaalien tai muidenkaan tuotteiden jälleenmyyntiä. Voit kuitenkin myydä Eezyn kautta tarvikkeita ja materiaaleja, mikäli ne liittyvät tekemääsi työhön. Voit myös myydä kauttamme itse valmistamiasi tuotteita. Voit myös toimia myyntiedustajana myyden tuotteita tai palveluita toimeksiantajasi lukuun, tällöin voit laskuttaa myyntipalkkiosi Eezyn kautta.

Haluat käyttää vähennyksinä työvälineitä, työkaluja tai muuta kalustoa

Eezyn kautta et voi käyttää vähennyksinä tietokoneita, puhelimia, kameroita, tai muitakaan vastaavia hankintoja, joita voidaan käyttää muuallakin kuin laskuttamassasi työssä. Eezyn kautta toimiessasi voit kuitenkin saada nämä hankinnat vähennettyä tulonhankkimiskuluina omassa veroilmoituksessasi.

Haluat toimia arvonlisäverottomasti, koska liikevaihtosi on pieni

Omassa yrityksessä voit toimia arvonlisäverottomasti, jos liikevaihtosi jää pienemmäksi kuin 10 000 €/vuosi. Eezyn kautta toimiessasi tätä mahdollisuutta ei ole. Arvonlisäverottomuudesta on etua silloin, jos asiakkaasi ovat yksityishenkilöitä tai arvonlisäverottomia yhteisöjä. Mikäli asiakkaasi ovat arvonlisäverovelvollisia yrityksiä, ei arvonlisäverottomuudesta ole hyötyä, koska laskuun sisältyvä arvonlisävero on vähennyskelpoinen läpikulkuerä, eikä siis työsi hintaa nostava kulu.

Olet laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, ja haluat toimia arvonlisäverottomasti

Laillistetut terveydenhuollon ammattihenkilöt eivät voi toimia kauttamme arvonlisäverottomasti, koska meillä ei ole yksityisen terveydenhuollon palvelujen tuottamiseen tarvittavaa lupaa. Nämä ammattihenkilöt voivat kuitenkin yleensä toimia kauttamme arvonlisäverollisena.

Valmistat elintarvikkeita omissa tiloissasi

Toiminta Eezyn kautta ei ole mahdollista elintarvikkeiden tuotantoon ja säilytykseen kohdistuvien määräysten vuoksi.