Helpompi kuin oma yritys
Laskuta työsi helposti Eezyn avulla, et tarvitse omaa yritystä
Voit toimia yrittäjämäisesti ilman yrittäjän velvollisuuksia ja paperisotaa. Helppoa!
Sopii yhtä hyvin yksittäisen työn laskuttamiseen, kuin päätoimiseenkin työskentelyyn.
Usein edullisempi kuin oma yritys. Maksat palvelun käytöstä vain palvelumaksun, joka on 3-6 % arvonlisäverottomasta laskutussummastasi.
Alan kokenein ja luotetuin yritys, jo yli 20.000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Lue käyttäjien kokemuksia.
Saat palvelun käyttöösi rekisteröitymällä. Se ei velvoita sinua mihinkään, voit käyttää palvelua silloin kun tarvitset.

Eezyn ja Petteri Koposen yhteistyö jatkuu


Eezy Osk ja vastikään FC Barcelonaan siirtynyt, myös Susijengin kantaviin hahmoihin kuuluva koripalloilija Petteri Koponen jatkavat kesän Eezy Basket –katukoristurnauksesta käynnistynyttä yhteistyötään myös vuonna 2017.


FC Barcelonan riveihin siirtynyt koripalloilija Petteri Koponen jatkaa yhteistyötään Eezyn kanssa myös vuonna 2017.

- On hienoa jatkaa erinomaisesti käynnistynyttä yhteistyötä Petterin kanssa. Suomessa eletään koripallobuumia ja uskon, että esimerkiksi Susijengin menestys saa yhä useammat nuoret aloittamaan pelaamisen. Me haluamme olla mukana innostamassa ja tukemassa lasten ja nuorten korisharrastusta, kertoo Eezyn toimitusjohtaja Titta Teittinen 

Lasten ja nuorten hyväksi toimiminen istuu hyvin Eezyn arvomaailmaan, jonka kivijalkana ovat perustamisesta lähtien olleet ihmisläheisyys ja yksilön mahdollisuuksien tukeminen. 

- Mahdollisuus työllistää itsensä kuuluu kaikille. On kaikkien etu, että siihen on tarjolla monenlaisia malleja, joista valita se itselle sopivin vaihtoehto. Eezy tekee oman työn laskuttamisesta ja paperitöistä niin helppoa ja huoletonta, ettei niistä ainakaan muodostu työllistymisen kynnyskysymystä, perustelee Teittinen.

Petteri Koponen huippu-urheilijana edustaa yhtä ammattiryhmää, jonka työura ei ole ihan se kaikkein tavanomaisin.

- Omiinkin kokemuksiin peilaten on helppo ymmärtää tarve Eezyn palveluille. Siksikin yhteistyöhön Eezyn kanssa oli ilo ryhtyä, samankaltaisista arvoista puhumattakaan. Esimerkiksi Eezy Basketiin mukaan lähtemistä ei tarvinnut miettiä hetkeäkään – erityisesti, kun turnauksen tuotto meni lyhentämättömänä lasten ja nuorten koripalloharrastuksen tukemiseen. Koposen mukaan Suomessa olikin nimenomaan katukoristurnauksen mentävä aukko:

- Eezy Basket on tärkeä tapahtuma suomalaiselle korikselle, ja meiltä on puuttunut tällainen tapahtuma. Toivon, että Eezy Basketista muodostuu pitkään elävä perinne, joka vie suomalaista korista eteenpäin. 

Tulevana vuonna yhteistyö Eezyn ja Petteri Koposen välillä laajenee ja luonnollisesti Petteri on mukana myös ensi kesän Eezy Basketissa. 

Ensimmäistä kertaa elokuussa 2016 järjestetty Eezy Basket on rento, hyvänmielen katukoristapahtuma, jonka kaikki osallistumismaksut menevät lyhentämättöminä Koripalloliiton nuorisotyön hyväksi. www.eezybasket.fi